Hoppa till innehåll

Bli medlem

Kustens hus. Foto: Jan Peter Dahlqvist

Göteborgs Konstnärsklubb är en ideell kamratförening för konstnärer

Stödmedlemskap

Om du inte är verksam konstnär kan du ansöka om stödmedlemskap. Som stödmedlem har du möjlighet att delta på konstresor, kurser, artist talk, föreläsningar, workshops, fester, krokiteckning och andra aktiviteter till ett rabatterat pris. Du kan således delta i alla klubbaktiviteter utom medlemsutställningarna. Stödmedlemskap kostar 400:-/år.

Konstnärsmedlemskap

Du kan ansöka om medlemskap om du har en konstnärlig högskoleutbildning eller om du med andra meriter kan styrka att du är yrkesverksam konstnär. Som medlem får du 50% rabatt på konstresor och du kan delta i alla klubbaktiviteter inklusive medlemsutställningar. Som medlem har du rösträtt på årsmöten och kan hjälpa till att driva klubbens arbete som styrelsemedlem. Medlemsavgiften för 2024 är 400:-.

När du fått besked om att din ansökan blivit godkänd, skall du betala in årsavgiften 400 kr, på Plusgiro 42 76 09-3.  Märk inbetalningen med ditt namn. 
Ditt medlemsskap är inte godkänt förrän vi mottagit din betalning. 

OBS! Alla fält markerade med * är obligatoriska. För att kunna skicka din fråga etc. måste du fylla i de siffror och tecken som du ser i rutan.